Grundopskrift
Reference:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/verdens-bedste-broed
Ingredienser
625 gram mel
5 dl (1/2 ltr) vand
2 tsk salt
gær på størrelse med en ært (Ja så lidt skal du bruge)
Ændring
100 gram spelt mel
540 gram alm hvedemel
lidt solsikke kerner.
Hør frø
Efter at have hævet i 8 timer
vendes dejen ud på et meldækket bord og foldes sammen 3 gange.
Dejen deles i 2 lige store stykker
Hver dej formes nu til kugler og ligges til hævning i hævekurve
Efter hæver min 2 timer. ved stue temperatur
Bage tid
forvarmet ovn 225 grader uden varmluft.
Pizzasten
Tid 40 minutter
Lille Brød på 1 dag.
2,5 dl vand
En lille klat gær.
1 tsk. salt
12 gram hørfrø
12 gram solsikke kærner
12 gram græskarkerne
12 gram sesamfrø
2,5 dl vand
En lille klat gær.
1 tsk. salt
12 gram hørfrø
12 gram solsikke kærner
12 gram græskarkerne
12 gram sesamfrø
Sådan ser det ud efter det er rørt sammen
Lad det hæve en 5 timer et lunt sted