Forårslagkage

2 hvider piskes med 250 gram sukker 1,5 spise skefuld eddike. Piskes til massen er stiv og sej.

Tegn 2 tallerkner på bagepapir og kom den seje dej/masse på.

Bages i ovn ca 130 gr. ca 5 kvarter, men lad bundene stå i ovnen – så de kan tørre. Du kan sagtens bage bundene flere dage i forvejen put dem i en plastic. pose eller lad dem stå i ovnen-til du skal bruge dem.

Fyld

Varm ca 1 dl sukker i en gryde(ligesom til brunede kartofler) lav en meget stærk kaffe

1-1,5 kop kom kaffen forsigtig i den varme sukkermasse, lad det snurre til du får en sirupsagtig masse (som kan opbevares længe)

pisk knap ½ liter fløde – kom kaffelagen i, som du kan smage til, hvor stærk i smagen den skal være.

Kom så i gang….god fornøjelse!

Tak til min moster Kirsten for denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *