9 programmer der kan give dig fjernadgang hvis du er bag en firewall og ikke må lave NAT ind.

Portmap.io

https://portmap.io/
Først opretter du en profil på portmap.io dernæst installerer du openvpn klient på den server du ønsker adgang til og indlæser vpn profilen fra portmap.io
Efter at man er logget på openvpn får man en WAN ip adresse man f.eks kan logge på med via F.eks RDP en dns adresse kunne f.eks være: minvpn-38978.portmap.host:38978 => 3389

Localxpose

Du installeret et program på din server eller workstation. Opret en konto på hos https://localxpose.io/ Her kan du lave nat på din lokale maskine: F.eks. 127.0.0.1:3389 til f.eks.. et domænenavn eu-1.loclx.io:3393

for at benytte domænenavn skal man have den betalte udgave.

Local expose

Ngrok

https://ngrok.com/
Lille program der du åbner på din server
skriv f.eks ngrok tcp 3389
Husk du skal have et login til ngrok for at programmet ikke disconnector efter noget tid.

Teamviewer

Installer team viewer host på den server du ønsker adgang til. fordelen er at dette program kører som en service så man let kan få til sin server selv efter en genstart.

Du kan finde andre alternativer her

Synology router

Her kan man installere vpn. Virker kun hvis du er bag en dynamisk ip-adresse og ikke firewall på firewall. Når VPN er installeret, kan man slå funktionen “Remote Desktop til”

Apache guacamole når du har brug for rdp adgang men har ikke adgang til en klient eller der er blokeret for andre port en port 80 og 443. Nyttig hvis du skal lave en fjern opkobling fra en offentlig computer. eller en hotelforbindelse. Link : https://guacamole.apache.org/

Lav en Guacamole server på linux hvorfra man kan koble på sin rdp i sin browser

Chrome RDP

Chrome RDP (Remote Desktop Protocol) er en ekstern desktop-løsning, der tillader brugere at få adgang til en fjerncomputer eller server gennem Google Chrome-browseren. Det er en udvidelse til Chrome-browseren, der gør det muligt at oprette forbindelse til en anden computer, der kører en understøttet RDP-klient.

Chrome RDP fungerer ved at oprette en sikker og krypteret forbindelse mellem den lokale computer og den fjerncomputer, der skal tilgås. Det giver brugeren mulighed for at fjernstyre den anden computer og få adgang til dens filer, programmer og netværksressourcer, som om de var til stede på den lokale computer.

Chrome RDP er en praktisk løsning til brugere, der har behov for at arbejde eksternt eller administrere fjerncomputere. Det kan også være en alternativ løsning til andre eksterne desktop-programmer, der kræver installation af software på begge computere, da Chrome RDP kun kræver en aktiv internetforbindelse og en Chrome-browser.

DWservice

Et andet alternativ kunne være https://www.dwservice.net/

DWservice er en cloud-baseret fjernadgangs- og fjernsupporttjeneste, der giver brugerne mulighed for at få adgang til deres computere eller andre enheder eksternt fra en hvilken som helst placering med en internetforbindelse.

Med DWservice kan brugerne oprette en fjernforbindelse til deres computere eller enheder og fjernstyre dem som om de sad foran dem fysisk. Dette kan være praktisk i en række forskellige situationer, såsom når man arbejder eksternt eller har brug for at give teknisk support til en anden person.

DWservice er gratis at bruge og kræver installation af en agnt på den pc’er , server der skal fjernstyres. Det fungerer på tværs af platforme og operativsystemer, herunder Windows, Mac OS og Linux.

DWservice har også flere sikkerhedsfunktioner, herunder kryptering af data, adgangskodebeskyttelse og mulighed for at begrænse adgang til specifikke enheder eller tidsperioder.

DWservice er en praktisk løsning for brugere, der har behov for at få adgang til deres computere eller enheder eksternt, og det kan også bruges af teknisk supportpersonale til at yde support til kunder eller brugere på en enkel og sikker måde.

Parsec

Parsec er en cloud-gamingplatform og desktop-sharing-software, der giver brugerne mulighed for at dele deres computer og spille spil i realtid med andre brugere på tværs af internettet.

Med Parsec kan brugere oprette en virtuel computer og spille spil i realtid, selvom spillet ikke er installeret på deres egen computer. Parsec bruger en teknologi kaldet “low-latency streaming”, der giver mulighed for høj billedkvalitet og lav forsinkelse, så brugerne kan spille spil i realtid og reagere på handlinger med minimal forsinkelse.

Parsec kan også bruges til desktop-deling, så brugere kan dele deres skærm med andre brugere på tværs af internettet og samarbejde i realtid på projekter eller opgaver.

Parsec er en populær platform for gamere, der ønsker at spille spil sammen i realtid, uanset hvor de befinder sig i verden, og for fagfolk, der ønsker at samarbejde i realtid på projekter og opgaver.

https://parsec.app/

Cloudflare Tunnel

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *