Beskyt dit visa kort mod e-tyveri

E-tyve kan let få adgang til dine Visakort du har i din pung.

Hvordan?
Tyven er i besiddelse af en kortlæser der kan læse alle information på dit visakort. eller være udføre en betaling uden at du opdager det.

Forestil dig at du står i en trav lufthavn og en fremmed kommer inde for få cm’er afstand til din pung eller taske, du opdager det ikke. Den fremmede har luret din kortoplysninger med en nfc kortlæser.

Beskyt sine bank- og kreditkort mod at blive skimmede, aflæst
Med den nye teknik i bankkortene kan man ved hjælp af en smartphone skimme bankkortet og få fat i kortoplysningerne.Med et kort fra danske mute card https://mutecard.com/dk/ der har samme størrelse som dit almindelige visakort opnår du effektiv beskyttelse. Kortet placeres i tegnebogen eller kreditkortfoderalet / mobilfoderalet som har kreditkortudtag, sammen med de andre kort. Det ser ud som et almindeligt betalingskort, men indeholder en forstyrrelsessender som forstyrrer de signaler en scanner sender ud når den forsøger at aflæse dine kort.

Hvis du udsættes for skimmingsforsøg, aktiveres kortet af det indkommende signal og udsender et forstyrrelsessignal som blokerer alle forsøg på aflæsning.

Vidste du at alle nye ID´er, kørekort, pas mm har samme slags kontaktløse teknik?
Hvordan fungerer mutecard?
Når nogen med en NFC-læser kommer nær dig, aktiverer det elektromagnetiske felt fra NFC-læseren umiddelbart Skimming Blocker.
Det udsender et forstyrrelsessignal, hvilket gør alle andre kort “usynlige” for læseren.
Kortet blokerer HF RFID-signaler på 13,56 MHz, helt uden batterier.

Inden jeg maler fanden på væggen er det nok en ide at læse nedstående artikel denne artikel.

Kontaktløs betaling forhindrer Dankort­svindelhttps://credi.dk/kontaktloes-betaling-forhindrer-dankortsvindel/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *