Har lige fået min iPad

Jeg vil lige teste muligheden. For at blogge direkte fra min iPad. Jeg havde læst at bloggers website ikke ville virke på en iPad. Men dette kan jeg ikke bekræfte. der er ikke en app der er lavet til at blogge på blogger. Men det går indtil videre.
Det er fedt at læse rss feeds og video cast på en iPad. Den overtager en stor den af den tid der blev brugt på min Mac Book og htc desiré. Jeg er ved at hvor forstå hvorfor apple har succes. Det er alt det de ikke kan i forhold til Windows der gør dem populære, det lyder måske lidt mærkeligt. Jeg ser det såden at Apple har en filosofi om at er en funktion ikke nødvendig bliver den ikke lavet. Og når man har en ny funktion tænker man hvergang over hvor man kan lave det mest bruger venligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *